L’humor arriba a la Casa de la Cultura d’Almassora de la mà de Sergio Bezos

Compartir

El conegut còmic del programa La Resistencia, Sergio Bezos, es pujarà aquest pròxim diumenge, 11 de febrer, a l’escenari de la Casa de la Cultura, a les 18.00 hores. El monologuista seguirà els passos del seu company de programa, Grison, que setmanes arrere va aconseguir omplir aquest mateix espai.

Aquesta actuació s’engloba en el cicle de monòlegs que ha convertit a Almassora en la capital de l’humor en l’àmbit provincial. A més, compta amb un important vessant solidari, ja que, com ha recordat el regidor de Cultura, Vicente Blay Casino, la recaptació anirà destinada a l’associació per a contribuir en les investigacions que s’estan duent a terme.

El president de l’associació Conquistant Escalons, Abrahán Guirao, ha explicat que l’entitat va nàixer fa una dècada per a donar a conéixer la malaltia rara que pateix, al costat d’un grup de familiars, i per a aconseguir els fons necessaris cara a dur a terme les investigacions que no sols poden ser la cura per als quals pateixen la Distròfia Muscular de Cintures 1F sinó per a molts altres amb malalties rares similars i fins i tot abastar milions en un camí conjunt iniciat en la cerca d’una cura natural per a la SIDA gràcies a una insòlita mutació genètica que tenen aquests malalts.

Les entrades per a assistir a aquest monòleg amb caràcter solidari poden comprar-se en Servientradas en el següent enllaç: https://www.servientradas.com/espectaculo/entradas/168/sergio-bezos-ha-llegado-a-tu-ciudad.html?origin=slider.

Sergio Bezos compta amb nombrosos seguidors, ja que és el còmic encarregat del xou que serveix d’avantsala a La Resistencia. Quan el programa encara no ha arrancat, el madrileny ja està damunt de l’escenari, improvisant i entretenint al públic amb uns acudits que assegura que no estan guionitzats.

Noticias Relacionadas