Gaudeix de l’espectacular encesa de llums de Nadal a la Ciutat de les Arts i les ciències

Compartir

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha preparat una encesa especial de Nadal que tindrà lloc demà dimecres 13 de desembre a les 18.30 hores, moment en el qual s’il·luminarà l’arbre instal·lat al passeig al mateix temps que la resta d’elements nadalencs, com ara els detalls en els accessos, llums i estreles a l’Umbracle, Museu de les Ciències i Hemisfèric. Serà un esdeveniment obert a tot el públic que es puga acostar fins al passeig entre el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric i participar així en un emocionant compte arrere per a il·luminar l’arbre de Nadal.

També s’inaugurarà al passeig d’Arcbotants de la Ciutat de les Arts i les Ciències el tradicional mercat ambulant nadalenc amb més de 50 llocs d’artesania típica amb activitats i tallers infantils, juntament amb una àmplia oferta gastronòmica.

Des de les 18 hores i fins a les 19.30 hores, el mercat de Nadal rebrà la visita de coneguts personatges nadalencs i se celebraran diferents activitats infantils gratuïtes, com ara tallers d’elaboració de pastes nadalenques i de pintura de boles decoratives. L’accés al trenet i carrusel transsiberià també serà gratuït, entre moltes altres propostes per a públic familiar. A més, se celebrarà un concert a l’aire lliure interpretat per l’escola Canta’m.

Noticias Relacionadas