‘Fesoh!Curt’ torna a Nules el cap de setmana del 24 i 25 de novembre

Compartir

Com a novetat aquest any ni haurà projeccions dels projectes seleccionats a altes localitats de la província

Les bases per a participar ja estan publicades i el termini per a presentar els treballs finalitzarà el 5 de novembre. Tota la tramitació es pot fer a la plataforma Festhome. Es podran inscriure un màxim de dos obres per participant i el tema i el gènere de les produccions és lliure encara que es prioritzarà la qualitat i la creació de tendències

L’Ajuntament de Nules està ja treballant en l’organització de la 6a edició del FesOh!Curt Festival de Curtmetratges de Nules que tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre al Teatre Alcázar.

De fet, aquesta setmana s’han publicat les bases que han de regir aquest concurs que també enguany es presenta la seua projecció a altres localitats de la comarca de la Plana Baixa com ara Xilxes on hi haurà una presentació del festival el dia 24 d’octubre.

Amb tot, el termini per a fer la corresponent inscripció dels treballs finalitza el 5 de novembre i la tramitació es pot fer mitjançant la plataforma Festhome https://festhome.com/festival/fesohcurt.

Així doncs, es poden inscriure un màxim de dos obres, el tema i el gènere de les produccions és lliure encara que es prioritzarà la qualitat i la creació de tendències com a objectiu prioritari. De manera que, les bases estan publicades en el web de l’Ajuntament de Nules www.nules.org.

Per tant, en la present edició es convoquen nou premis tots ells patrocinats per l’Ajuntament de Nules: premi al millor curtmetratge dotat amb 700 euros; premi al millor curtmetratge rodat a Nules amb 200 euros; premi al millor curtmetratge en altres llengües amb una dotació de 400 euros; premi al millor curtmetratge de les comarques de Castelló de 300 euros; premi de 400 euros al millor curtmetratge vot del públic; premi a la millor interpretació en valencià dotat amb 200 euros; a més hi haurà un premi a la millor direcció d’art de tècnic valencià amb una dotació de 100 euros; premi a la millor fotografia de cinematògraf valencià també amb 100 euros; i premi de 100 euros per al millor maquillatge i vestuari de tècnic valencià.

Davant açò, la regidora de Cultura i de Normalització Lingüística, M. José Esteban, assenyala que “aquest festival vol contribuir també al foment de l’ús del valencià a través de l’elaboració de curtmetratges, per aquest motiu la llengua d’ almenys el 50 per cent dels curtmetratges ha de ser el valencià i s’ha acordat establir premis específics”.

La cerimònia de cloenda i el lliurament de premis de totes les categories tindrà lloc dissabte, 25 de novembre al Teatre Alcázar de Nules.

Noticias Relacionadas

Castellón ilumina la Navidad

La alcaldesa, Begoña Carrasco, junto a las reinas de...

El Belén Viviente de San José Obrero recupera las 3 sesiones

La emblemática representación navideña castellonense intentará dar cabida a...