El pont del 9 d’Octubre s’espera a la Comunitst Valenciana una ocupació a la costa de més del 80%

Compartir

El litoral de la Comunitat Valenciana partix d’una previsió superior al 80,4 % per al pont del 9 d’Octubre. Així ho mostren els resultats d’un sondeig realitzat per Turisme Comunitat Valenciana a una mostra representativa d’hotels, tant de litoral com d’interior, de la Comunitat Valenciana.

El sondeig s’ha fet per a conéixer la previsió d’ocupació dels pròxims dos ponts festius, el del 9 d’Octubre, dilluns que ve és festiu a la Comunitat Valenciana, i també el pont del Pilar, ja que el dijous 12 d’octubre és festiu en tot el territori nacional.

Les dades de l’enquesta realitzada per Turisme per al pont del 9 d’Octubre mostren una previsió per al conjunt d’hotels de litoral de la Comunitat Valenciana, sobre reserves confirmades hui dia, que arriba al 80,46 %.

Així, sobre la mostra de les reserves que es fan per als dies 6, 7, i 8 d’octubre, Benidorm compta amb un 93,3 % de reserves; els hotels del litoral de València partixen amb unes reserves pròximes al 54,6 %; la ciutat de València estima una ocupació del 82,7 %; mentre que els hotels del litoral d’Alacant, sense incloure-hi Benidorm, preveuen una ocupació superior al 84,3 %, i els del litoral de Castelló, del 68,7 %.

A més, l’enquesta mostra que per al total dels hotels de l’interior de la Comunitat Valenciana l’ocupació per al pont del 9 d’Octubre ascendix a un 74,9 %. Així, els hotels de l’interior de la província de Castelló tenen unes expectatives d’ocupació del 69,5 %; a l’interior de la província de València, les reserves dels hotels estan en un 87,3 %, mentre que els hotels de l’interior d’Alacant tenen reservat per a estos dies un 61,4 %.

En este sentit, la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha valorat positivament estes dades, i ha recalcat que “posen de manifest la fortalesa del nostre principal mercat, el dels mateixos ciutadans de la Comunitat Valenciana”, per això, ha remarcat la importància de “continuar treballant a donar a conéixer la nostra oferta turística, tant en els mercats internacionals com en el mercat intern”.

A més, ha afirmat que “iniciatives com la posada en marxa del segon període del Bo Viatge 2023, que estarà vigent fins a desembre, unida a les bones temperatures, estan propiciant reserves d’última hora”.

Ocupació per al pont del Pilar

L’enquesta realitzada per Turisme també ha recollit les previsions d’ocupació per al pròxim pont del Pilar, on es preveu una ocupació pròxima al 80 % tant als hotels del litoral com de l’interior de la Comunitat Valenciana.

En concret, per al conjunt dels hotels del litoral de la Comunitat l’ocupació prevista arriba al 78,67 %. Així, per al període del 12 al 14 d’octubre, Benidorm compta amb unes reserves del 91,9 %; els hotels del litoral de la província de València, sense comptar la ciutat, partixen d’una ocupació del 50,7 %; la ciutat de València estima una ocupació del 81,64 %; els hotels del litoral d’Alacant, sense incloure-hi Benidorm, preveuen una ocupació sobre reserves confirmades del 79,2 %, i els del litoral de Castelló, del 72,74 %.

Quant a l’interior, les previsions per al pont del Pilar mostren resultats optimistes, ja que els hotels d’interior de la Comunitat Valenciana preveuen una ocupació del 79,2 %.

Per províncies, els hotels d’interior de Castelló estimen una ocupació pròxima al 75,75 %; per als dies 12, 13 i 14 d’octubre, els hotels de la província d’Alacant estimen una ocupació del 61,77 %, i els de la província de València tenen unes reserves del 91,68 %.

Noticias Relacionadas