El Centre Aragonés de Borriana celebra aquest diumenge la festivitat de la seua patrona

Compartir

El Centre Aragonés de Burriana, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, han programat per a este diumenge, dia 22 d’octubre a les 19:00h. en el Teatre Payà, el Concert del Pilar, que serà d’entrada gratuïta fins a completar l’aforament . La rondalla i els cantants de l’associació mostraran l’extensa tradició folklòrica aragonesa amb un variat programa en el qual es podran escoltar diferents peces tradicionals, amb especial rellevància de la jota.

El concert, com és tradicional del Centre Aragonés de Burriana, se celebra en commemoració de la festivitat de la Verge del Pilar, patrona d’Aragó. El Centre Aragonés de Burriana, des de la seua fundació en 2010, és una de les associacions culturals més actives de la nostra ciutat, i fa una tasca de promoció del folklore aragonés entre la ciutadania del municipi, a més de participar en actes festius i culturals de la nostra localitat.

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, convida a tots els ciutadans a gaudir del concert del Centre Aragonés en el qual es podrà apreciar “una bona mostra del folklore aragonés tan arrelat a la nostra ciutat per l’ampli contacte existent, des d’antic, amb els pobles aragonesos”.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...