El cantant líric Stefano Palatchi arriba hui a les Nits al Claustre del Museu de Belles Arts de Castelló

Compartir

L’Institut Valencià de Cultura presenta aquest dijous 10 d’agost, a les 22.30 hores, un nou concert del cicle Nits al Claustre, amb Stefano Palatchi acompanyat del seu quintet de músics i l’espectacle La veu elegant.

El cantant líric barceloní Stefano Palatchi es presenta en versió crooner, en la qual presentarà les seues versions de grans clàssics del jazz-swing que personalitza amb la veu profunda i amb l’elegància i el carisma que el caracteritzen sobre l’escenari.

Guanyador d’un Grammy Llatí i altres nominacions per la participació com a solista en diverses òperes, ha desenvolupat la seua carrera artística durant més de 35 anys en importants coliseus operístics, des del Liceu de la seua Barcelona natal fins al Metropolitan Opera de Nova York.

La seua presència és habitual en totes les temporades d’òpera espanyoles i internacionals. Des de fa diversos anys, l’artista compagina l’activitat operística amb la de crooner i llança el seu primer àlbum Crazy a finals de 2019.

En el concert d’aquest dijous al Museu de Belles Arts de Castelló, Stefano Palatchi estarà acompanyat per Filippo Fanò al piano; Bernat Hernández, contrabaix; Josema Martín, bateria; David Pastor, trompeta, i Jordi Santanach, saxo i clarinet.

El cicle Nits al Claustre d’aquest 2023 conclourà el dijous 17 d’agost amb el concert d’Antonio Selfa i Gloria Aleza. Una proposta formada per un repertori de temes de Georges Brassens i poemes d’Agustín García Calvo, Machado i Lorca, entre altres.

Entrada lliure fins a completar aforament. Més informació ací.

Noticias Relacionadas