Les eines de picapedrer de Joaquín Serrat formen part de l’exposició ‘Tresors amb història’

Compartir

Aquesta exposició pot visitar-se en l´ETNO, en el Centre Museístic de la Beneficiència, fins al mes d’abril del pròxim any

El Museu ETNO, de València, acull l’exposició temporal ‘Tresors amb Història’ dins de la qual es poden trobar les eines de picapedrer de Joaquin Serrat, cedides per la família, arran de la seua participació en el programa de la televisió pública valenciana.

Es tracta de la producció expositiva vinculada al programa Tresors amb història de la Televisió Pública Valenciana, À Punt. L’exposició mostra la selecció dels cent objectes, que han anat apareixent durant l’emissió del programa, entre els quals estan els utensilis de treball de Joaquín Serrat.

La mostra recull cent objectes, que conten cent històries quotidianes de valencians i valencianes i que són una mostra de la nostra història en l’últim segle. En concret, la família Serrat ha cedit un martell, un escopio i una esquadra, que s’utilitzava en els anys 40 i 50 per a treballar el marbre.

Aquesta exposició pot visitar-se en l´ETNO, en el Centre Museístic de la Beneficiència, fins al mes d’abril del pròxim any.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...