Castelló celebrarà una Processó de Sant Antoni que estrena recorregut

Compartir

LaLa Processó de Sant Antoni començarà i acabarà en el camí la Plana, enfront de l’Institut La Plana, una zona molt arrelada en el calendari festiu de Castelló. començarà i acabarà en el camí la Plana, enfront de l’Institut La Plana, una zona molt arrelada en el calendari festiu de Castelló. En esta jornada, en la qual els vertaders protagonistes són animals de totes les grandàries, s’ha considerat que els

amplises pais existents en la zona la fan adequada per a l’organització de la desfilada. L’actet indràlloc el dia21 a partir de les 11,30 del matí.

Els animals i els seuspropietarisrealitzaran un recorregut que discorrerà pel carrer Santa Maria Rosa Molàs, l’avinguda de Lledó, el carrer Puig Roda, els carrers Benicarló i Rafalafena fins a aplegar la Plaça Maria Agustina i el carrer Governador-

Amb posterioritat, la comitiva circularà pel carrer Ruiz Vila i el carre Major, en direcció, de nou, a la Plaça Maria Agustina. Enfront de l‘Església de la Sang, els animals participants en la processó de Sant Antoni rebran la benedicció.

La desfilada afrontarà la recta final amb el seupas per la plaça Maria Agustina i l’Avinguda Caputxinsfins a arribar enfront de l’Institut La Plana, on es donarà per finalitzada la cavalcada.
Serà precisament en el punt de dissolució, al final del recorregut, ontindràlloc un altre dels momentsemotius, amb el repartiment dels tradicionals rotllos i les cintes commemoratives entre els participants.

La processó en honor a sant Antoni Abatés una tradiciómoltarrelada en totes les nostres comarques, on se celebra amb diferentsfestes. A la ciutat de Castelló la multitudinària processó ambbenediccióalsanimalsconstitueixl’activitatmésimportant i es desenvolupa sota l’organització directa de la Junta de Festes.

La Procesión de Sant Antoni comenzará y terminará en el Camino de La Plana

La Procesión de Sant Antoni comenzará y terminará en el camino la Plana, frente al Instituto La Plana, una zona de amplia raigambre en el calendario festivo de Castellón. En esta jornada, en la que los verdaderos protagonistas son animales de todos lo tamaños, se ha considerado que los amplios espacios existentes en la zona la hacen adecuada para la organización del desfile. El acto tendrá lugar el día 21 a partir de las 11,30 de la mañana.

Los animales y sus propietarios realizarán un recorrido que discurrirá por la calle Santa María Rosa Molas, la avenida de Lledó, las calles Puig Roda, Benicarló y Rafalafena hasta alcanzar la Plaza María Agustina y la calle Gobernador.

Con posterioridad, la comitiva circulará por la calle Ruiz Vila y la calle Mayor, en dirección, de nuevo, a la Plaza María Agustina. Frente a la Iglesia de la Sangre, los animales participantes en la procesión de Sant Antoni recibirán la bendición.

El desfile afrontará la recta final con su paso por la plaza María Agustina y la Avenida Capuchinos hasta llegar frente al Instituto La Plana, donde se dará por finalizada la cabalgata.

Será precisamente en el punto de disolución, al final del recorrido, donde tendrá lugarotro de los momentos emotivos, con el reparto de los tradicionales rollos y las cintas conmemorativas entre los participantes.

La procesión en honor a San Antonio Abad es una tradición muy arraigada en todas nuestras comarcas, donde se celebra con diferentes fiestas. En la ciudad de Castellón la multitudinaria procesión con bendición a los animales constituye la actividad más importante y se desarrolla bajo la organización directa de la Junta de Festes.

Noticias Relacionadas

Nuevas confirmaciones para el FIB 2024

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) anuncia una nueva...

Segorbe asistió a la feria Navartur de Pamplona

El pasado fin de semana, Segorbe expuso sus atractivos...

Mercat Medieval a Vila-real

Vila-real celebra els dies 1,2 i 3 de març...