Carlos Mazón manté una reunió amb la secretària d’Estat de Turisme

Compartir

Mazón també manté diverses reunions de treball per a afermar el turisme britànic a la Comunitat Valenciana

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha mantingut una reunió amb la secretària d’Estat de Turisme, Rosana Morillo, per a traslladar-li l’estratègia turística de la Comunitat Valenciana. Esta trobada s’ha produït en la fira internacional de turisme World Travel Market de Londres.

Tanmateix, també ha mantingut una reunió amb el CEO de Jet2holidays, Steve Heapy, i amb The Association of Independent Tour Operators (AITO) dins de les diverses trobades que s’estan mantenint amb empreses del sector turístic britànic en la fira internacional de turisme World Travel Market de Londres, amb l’objectiu d’afermar el turisme britànic a la Comunitat Valenciana.

El cap del Consell també ha assistit a la reunió que s’ha mantingut amb representants del recinte firal i congressual Excel London i Fira València. L’objectiu d’esta trobada és establir diverses accions de cooperació entre les dos institucions per a potenciar la celebració de fires i esdeveniments més sostenibles i amb la mínima petjada de carboni.

A la reunió han assistit, per part de Fira València, la presidenta del Consell d’Administració i la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana, Nuria Montes, acompanyada pel director general de la institució firal valenciana, Jorge Fombellida. Per part del recinte firal anglés han assistit James Reed, director executiu d’Excel London i president del JMIC (Joint Meetings Industry Council), l’organització global que agrupa els interessos de la indústria firal.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...