Burriana celebra el Festival de Sant Jordi aquest diumenge en el Teatre Payà

Compartir

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Burriana, liderada per Jesús Albiol, i el Centre Aragonés de Burriana han preparat per a demà diumenge 21 d’abril a les 19 hores en el Teatre Payà, el tradicional Festival de Sant Jordi. Amb aquest acte, l’associació commemora el dia del patró d’Aragó, sent aquesta una de les cites principals de la seua programació anual, juntament amb el Festival del Pilar.

La rondalla i els cantadores de l’associació mostraran l’extensa tradició folklòrica aragonesa amb un variat programa en el qual es podran escoltar diferents peces tradicionals, amb especial rellevància de la jota, encara que també es podran escoltar altres peces populars aragoneses com a pasdobles, marzurcas o boleros. L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament.

El Centre Aragonés de Burriana, des de la seua fundació en 2010, és una de les associacions culturals més actives de la nostra ciutat, i fa una tasca de promoció del folklore aragonés entre la ciutadania de Burriana, a més de participar en actes festius i culturals de la nostra ciutat.

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, convida a tots els ciutadans a gaudir del concert del Centre Aragonés en el qual es podrà apreciar “una bona mostra del folklore aragonés tan arrelat a la nostra ciutat per l’ampli contacte existent, des d’antic, amb els pobles aragonesos”.

Noticias Relacionadas