Burriana celebra Sant Antoni el diumenge 21 de gener per afavorir la participació ciutadana

Compartir

L’Ajuntament de Burriana ha planificat celebrar el folklore i la tradició de les activitats en honor a Sant Antoni en el municipi. Amb alguns canvis en comparació amb anys anteriors, Sant Antoni se celebrarà diumenge que ve 21 de gener.

Port de Burriana

La jornada s’iniciarà en el Port de Burriana i comptaràamb diverses activitats. A les 9:00h està planificat una concentració de cavalls a l’esplanada en l’antic càmping. Sobre les 9:30h, amb la presència de l’alcalde de Burriana, Jorge Monferrer Daudí, la regidora de Festes, Paloma Boix, i les Reines Falleres, Laia Molina i Anna Solà, s’iniciarà l’esmorzar tradicional.

A partir de les 11.00h, es durà a terme l’actereligiós a l’església del Port, el qual servirà com a preludi a la posterior benedicció i cercavila, el recorregut de la qual passarà per l’Avinguda Jaime Chicharro, Carrer Migjorn, Carrer Juan Sebastià Elcano, Carrer Illes Columbretes, Avinguda Mediterrània i tindrà la seua final a l’Església del Port. En l’exterior d’aquesta església, es realitzarà el repartiment dels rotllos de Sant Antoni, esdeveniment en el qual participaran les Reines Falleres de Burriana i membres de l’equip de Govern, els qui oferiran els rotllos per a aquelles persones que acudisquen al tradicional esdeveniment.

Centre Ciutat

El 21 de gener, també a les 11.00 AM a la terrassa Payà, es durà a terme l’esmorzar, i concurs de retallades infantil. Tot seguit, a les 12.00 serà la XII Cagà de Mans, tot organitzat per la Penya Jovens del bou, en el pàrquing de la Terrassa Payá.

El mateix dia a la vesprada, a les 17:00h, donarà principi en la plaça Plaza Mercè, la Dansà del Grup de Danses Tradicionals l’Arena. Inici en la Plaça Mercé. En finalitzar, tindràlloc el bureo en la Plaça José Iturbi.

A les 17:30h., començarà la Cercavila de Sant Antoni des de la Plaça Major, que transcorrerà pel Carrer Puríssim, Carrer L’Aigua, Camí D’Onda, Carrer Sant Joan de la Creu, Carrer L’Encarnació, Carrer El Raval, Plaza El Pla i Carrer La Carrera . Finalitzat el recorregut, en la Plaça José Iturbi donarà inici la tradicional Foguera de Sant Antoni.

Noticias Relacionadas

Vinaròs participa en el Foro de Trabajo de Saborea España

El encuentro sirvió para hacer un balance de las...

RH Hoteles repuebla montes en Teresa

RH Hoteles, cadena hotelera con más de 20 establecimientos...