Borriana presenta les actuacions a la Carpa de la Festa de les festes de la Misericòrdia

Compartir

Amb motiu de les festes patronals en honor a la la Mare de Déu de la Misericòrdia, l’Ajuntament de Burriana ha introduït enguany com a novetat la nova Carpa de la Festa situada al carrer Argila. Aquesta iniciativa ha sigut organitzada pel consistori juntament amb ‘United for Music’ per a oferir als més joves una alternativa d’oci sota unes condicions de seguretat adequades durant les Festes de la Misericòrdia 2023.

El recinte, instal•lat als afores del nucli urbà per a no ocasionar molèsties a la ciutadania, arrancarà la seua activitat el dia 1 de setembre fins al dia 9 en horari de 1:00h a 6:00h amb actuacions de DJ’s, alguns d’ells referents en festivals nacionals, com ‘Space Elephants’, J Beren, Fercho Energy, La Freska, dj Font, Adrián Martínez, Carlos Fas, Carles Carbonell, Carles Carceller, Guillem Nebot, Lowline, Manu Hidalgo, Sergio Ramia, Nacho Carregui i Victor Capella.

D’aquesta manera, una vegada finalitzen els actes festers recollits en el programa de festes, burrianenses i visitants tindran la possibilitat de continuar gaudint de la música en aquest espai obert al públic en horari nocturn.

Noticias Relacionadas

Castellón ilumina la Navidad

La alcaldesa, Begoña Carrasco, junto a las reinas de...

El Belén Viviente de San José Obrero recupera las 3 sesiones

La emblemática representación navideña castellonense intentará dar cabida a...