Borriana presenta les actuacions a la Carpa de la Festa de les festes de la Misericòrdia

Compartir

Amb motiu de les festes patronals en honor a la la Mare de Déu de la Misericòrdia, l’Ajuntament de Burriana ha introduït enguany com a novetat la nova Carpa de la Festa situada al carrer Argila. Aquesta iniciativa ha sigut organitzada pel consistori juntament amb ‘United for Music’ per a oferir als més joves una alternativa d’oci sota unes condicions de seguretat adequades durant les Festes de la Misericòrdia 2023.

El recinte, instal•lat als afores del nucli urbà per a no ocasionar molèsties a la ciutadania, arrancarà la seua activitat el dia 1 de setembre fins al dia 9 en horari de 1:00h a 6:00h amb actuacions de DJ’s, alguns d’ells referents en festivals nacionals, com ‘Space Elephants’, J Beren, Fercho Energy, La Freska, dj Font, Adrián Martínez, Carlos Fas, Carles Carbonell, Carles Carceller, Guillem Nebot, Lowline, Manu Hidalgo, Sergio Ramia, Nacho Carregui i Victor Capella.

D’aquesta manera, una vegada finalitzen els actes festers recollits en el programa de festes, burrianenses i visitants tindran la possibilitat de continuar gaudint de la música en aquest espai obert al públic en horari nocturn.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...