Benicarló tanca el cicle de Curses Populars el 18 de febrer amb la celebració de la Mitja Marató de la Carxofa

Compartir

La cursa compta amb un recorregut de 21 quilòmetres i 97 metres i transcorrerà entre benicarló i la veïna població de Peníscola

Així ho ha anunciat el regidor d’Esports, Enrique Besalduch, acompanyat del responsable tècnic de la prova, Jesús Beltrán, que han presentat una nova edició de la mitja marató que transcorrerà pels nuclis urbans de Benicarló i Peníscola en un dels circuits més atractius del calendari.

La cursa arrancarà a les 10 del matí, amb sortida i arribada des de l’avinguda de Catalunya i amb un recorregut de 21 quilòmetres i 97 metres.

El recorregut consta de 5 quilòmetres i transitarà fins a la platja de la Mar Xica, passant pel centre de Benicarló, per anar després cap a l’avinguda del Papa Luna fins a Peníscola, on començarà la tornada cap a Benicarló, que transcorrerà per la carretera vella de Peníscola, el passeig Marítim i la plaça de la Constitució per finalitzar a l’avinguda de Catalunya.

Els obsequis d’aquest any per als atletes inscrits inclouen una samarreta tècnica de gran qualitat, cervesa Badum, elaborada amb carxofa, i una bossa amb carxofes de Benicarló amb segell Denominació d’Origen.

Les inscripcions romandran obertes fins al 16 de febrer, però només estaran garantides les samarretes tècniques per a aquelles persones que s’hagen inscrit fins al dia 1 de febrer.

La Mitja Marató de la Carxofa és una prova inclosa al calendari de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana i el recorregut està homologat per la Federació Espanyola d’Atletisme.

Noticias Relacionadas