Benicarló adjudica per més de 2 milions d’euros la creació del nou passeig per a vianants del Port de Benicarló

Compartir

El passeig comptarà amb una rampa d’accés completament accessible, paviment uniforme, il·luminació, mobiliari urbà i pèrgoles

La Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructura i Territori ha adjudicat per 2.288.776 euros (Iva inclòs) la construcció del passeig per a vianants que transcorrerà per damunt de les casetes dels mariners i que connectarà directament amb la platja del Morrongo.

Les obres, que s’han adjudicat a l’empresa Becsa, SA, comprenen la construcció d’un nou passeig que millorarà la façana del Port, amb l’objectiu de guanyar nous espais per als ciutadans i ciutadanes de Benicarló, i també l’adequació de les casetes que els mariners destinen a emmagatzemar ferramentes i aparells de pesca.

El passeig comptarà amb una rampa d’accés completament accessible, paviment uniforme, il·luminació, mobiliari urbà i pèrgoles que proporcionaran ombra al llarg de tot el passeig. Pel que fa a les casetes dels mariners, es renovaran per complet i se’ls dotarà d’una nova instal·lació elèctrica, enllumenat i tancaments metàl·lics.

Aquest nou passeig millorarà molt la imatge del Port de Benicarló i contribuirà a convertir-lo en un punt d’interés turístic que generarà activitat econòmica al voltant de la zona. A més, la presència de vianants estimularà el comerç local i l’activitat dels bars i restaurants propers al port, i la millora de l’aspecte estètic generarà un nou atractiu per a Benicarló.

Una vegada comencen, les obres tindran un termini d’execució de 12 mesos.

Noticias Relacionadas

Vinaròs participa en el Foro de Trabajo de Saborea España

El encuentro sirvió para hacer un balance de las...

RH Hoteles repuebla montes en Teresa

RH Hoteles, cadena hotelera con más de 20 establecimientos...