Almassora incorpora un video promocional a la seua estratègia a Fitur 2024

Compartir

L’Ajuntament d’Almassora ha presentat un nou vídeo turístic per a promocionar els enormes atractius amb els quals compte en l’àmbit social, cultural, històric, patrimonial i gastronòmic. Aquesta és una de les principals eines de promoció amb les quals el municipi acudirà dijous que ve 25 de gener a la Fira Internacional de Turisme, que se celebra a Madrid, per a donar a conéixer la seua oferta turística. Es tracta, sens dubte, d’un gran aparador a escala mundial amb un enorme abast.

L’alcaldessa d’Almassora, María Tormo, i la regidora de Turisme, ¡Silvana Rovira, han sigut les encarregades de donar a conéixer aquest vibrant recorregut audiovisual pels racons més bells de la localitat, en el qual es fa una parada obligada en les tradicions i idiosincràsia de la localitat. “Volem que la gent descobrisca Almassora, la qual cosa som, un gran municipi acollidor que dona a les seues tradicions un valor fonamental i aposta fermament pel seu entorn natural, amb el paratge de Santa Quitèria, la nostra platja i el nostre riu Millars, com a insígnies”, ha remarcat l’alcaldessa.

Per part seua, Rovira ha remarcat que, des que van accedir al govern local, han estat treballant a millorar la imatge turística d’Almassora amb la idea de poder dissenyar un pla estratègic per a fer valdre les fortaleses que la localitat té en aquesta matèria. “Anem a Fitur per a donar a conéixer els nostres atractius que són nombrosos i creiem que són molts els que encara no ens coneixen”, ha afirmat la regidora de Turisme, qui ha remarcat que el perfil de visitant que aposta per Almassora és el d’un turista de proximitat.

Recorregut audiovisual per terra, mar i aire

En la nova peça audiovisual es dona l’oportunitat a l’espectador de pujar a un tren que viatja per terra, mar i aire pels paratges naturals de somni protegits a la vora del riu Millars; pel bell centre històric de la Vila i la ruta de les seues ermites, des de l’edat mitjana fins als nostres dies, amb el jaciment del Torrelló del Boverot com a màxim exponent, o per la vida que s’obri pas en l’algaravia dels seus carrers de perfum de flor del taronger, de mercats alegres i comerços.

Un recorregut per la tradició de les seues festes de Santa Quitèria, Sant Antoni i del Roser; per l’olor i el sabor dels seus productes d’origen, mestratge dels quals fan créixer aquesta terra, i per la història dels seus museus i el talent que naix dels seus artistes de bressol.

Un viatge que permet sentir el batec de la passió dels seus tambors que guien el camí de les seues germanors sobre flors i corones al clam religiós de la seua Setmana Santa.

Els seus racons, les seues tradicions i el caràcter acollidor de les seues gents fan d’Almassora un destí per descobrir que es presentarà el pròxim 25 de gener en l’estand de la Diputació de Castelló.

Noticias Relacionadas