Almassora reviurà aquest dissabte la màgia del circ amb un original espectacle

Compartir

La companyia Planeta Trampolí portarà la seva proposta Back 2 classic, en la plaça Pere Cornell, a les 18.00 hores, per a divertir a un públic familiar amb humor, ritme i poesia

Almassora tornarà aquest dissabte a viure la màgia del circ de la mà de la companyia Planeta Trampolí amb la seua proposta Back 2 classic, que tindrà lloc en la plaça Pere Cornell, a les 18.00 hores.

Es tracta d’un espectacle de llit elàstic, fresc, pròxim i íntim per a tota la família, on el circ més clàssic es fusiona amb cultures urbanes a través del ball, la música i l’art del Turntablism (scratch amb vinils). Una funció on el llit elàstic pren vida pròpia entre les bogeries i acrobàcies del seu protagonista. Un viatge al passat que enamora, ple d’humor, poesia, innocència, ritme i caramboles que canviaran el concepte que es té del llit elàstic.

Aquesta proposta de la Regidoria de Cultura, que dirigeix Vicente Blay Casino, respon al conveni d’adhesió al Circuit Circ a Escena 2023 organitzat per la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, que finança el 50% dels espectacles.

El cartell seguirà, el mes de novembre, el dia 18, amb l’espectacle Loop de Circ about it, en la plaça Pere Cornell, a les 18.00 hores. Al desembre, la companyia Cia Toti Toronell portarà la funció Libel·lula el dia 9 amb dues funcions, una a les 17.30 hores i l’altra a les 19.00 hores.

Noticias Relacionadas