Vilafranca ajorna el Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines per l’avís de fortes plutges el cap de setmana

Compartir

L’organització del Trofeu Escoles de Ciclisme i la Challenge Interprovincial de Ciclisme de Fèmines, competició que estava prevista per aquest diumenge, ha anunciat avui que s’ajornava al 24 de setembre. Ha motivat aquesta decisió la previsió climatològica, amb l’activació d’Aemet del doble avís groc per pluges i tempestes durant la jornada en el municipi.

Competicions, horaris i localitzacions

En total, prop de 300 ciclistes de tota la Comunitat Valenciana, des d’alevins a promeses o ciclisme adaptat, amb llicència expedida per la FCCV, estan convocats a aquesta cita, diumenge 24, en horari de 10 a 14 hores.

La competició continuarà localitzant-se en el Polígon Industrial La Fos de Vilafranca, de forma més concreta en les següents zones:

  • Fàbrica de Marie Claire (circuit de la carrera)
  • Placeta Peiró Escala (zona d’aparcament)

Aquesta cita, organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca, el club MTB Animals de Muntanya i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, està integrada en el circuit de proves de les Escoles de Ciclisme de la Comunitat, i ha estat finançada per la Unió Europea – Next Generation EU, a través del Pla de recuperació, transformació i resiliència, component 26, en el territori de la Comunitat Valenciana.

Col·labora a més en el trofeu BP, Tallers Enrique García, Forn M. Fernández, Carnes Frescas S.A, Orbel, Charter Vilafranca, Basar Eslale, Fruites J. Bordás, Shed Marks, Farmacia Enrique Tena Aznar, Mancomunitat Els Ports i C.C.Picaio.

Noticias Relacionadas