Vila-real dona la benvinguda a la tardor amb les Jornades Gastronòmiques d’Olla de la Plana

Compartir

Per a donar la benvinguda a la tardor, cada any, l’Associació d’Hostaleria i Oci de Vila-real (Ashiovi) organitza, de la mà de l’Ajuntament de Vila-real i la col•laboració de l’Associació Gastronòmica de Vila-real, les jornades gastronòmiques de promoció de la restauració a la ciutat que se celebren durant tot el mes de novembre, amb l’olla de plana com a protagonista dels menús. Per això, l’organització ha obert el termini d’inscripció perquè els restaurants que desitgen participar puguen remetre la seua sol•licitud fins al 22 de setembre.

Els establiments hauran de tramitar la seua sol•licitud a través del formulari disponible en el lloc web http://mengem.vila-real.es, on també es poden consultar les bases de participació en les jornades, així com en el Concurs d’Olla de la Plana, que se celebrarà el dilluns 16 d’octubre a la plaça de la Vila, com avantsala de les Jornades pròpiament dites. També poden dirigir-se a l’Agència de Desenvolupament Local (antiga Cambra Agrària, avinguda de la Murà, 28) per a qualsevol consulta.

El 10 d’octubre, es coneixerà el cartell de primeres espases de la gastronomia nacional que participaran en el showcooking que s’ha convertit ja en un referent en els esdeveniments gastronòmics de tot el país.

Apadrinada pel televisiu xef Pepe Rodríguez (MasterChef), la demostració se celebrarà el 16 d’octubre al matí al Teatre Tagoba, amb un bon elenc de reconeguts cuiners. També a la vesprada d’eixe mateix dia se celebrarà a la plaça de la Vila el Concurs d’Olla de la Plana, amb el premi Pasqual Batalla a la millor de les creacions culinàries i l’assignació de quatre premis en metàl•lic. Posteriorment, tindrà lloc la degustació popular. Les XIV Jornades gastronòmiques se celebraran durant el mes de novembre.

Noticias Relacionadas

Peñíscola presenta su oferta turística en Zaragoza este fin de semana

El turista procedente de la capital aragonesa supone para...

Las playas y calas de Oropesa del Mar

Kilómetros de playas y calas para que saborear el...

Vinaròs participa en el salón turístico Aratur

Turisme Vinaròs se ha trasladado este fin de semana...