Tot preparat a Vilafranca per a les festes Patronals en honor a Sant Roc

Compartir

Amb el muntatge de les barreres, els assajos per a la presentació i la presentació del programa de festes, vilafranquins i vilafranquines esperen amb il·lusió els deu dies més festius del municipi. Uns dies on Vilafranca s’omplirà d’alegria i màgia amb les Festes patronals en honor a Sant Roc.

La setmana passada, l’Ajuntament de Vilafranca va començar a muntar les barreres i els cadafals de la seua propietat que ocupen el recinte taurí (la Plaça d’En blasc i el Carrer Major). El primer dia de festes s’incorporaran a aquestes barreres els cadafals de les diferents penyes que ocupen, any rere any, la plaça del poble. Així doncs, es podrà gaudir dels diferents actes taurins amb seguretat.

A més, els 22 representants de la infantesa i els 18 representants de la joventut, han iniciat, també, els assajos de l’acte de presentació, que tindrà lloc aquest divendres al Parador. Aquest acte els nomenarà, oficialment, representants de Vilafranca, i donarà inici a la setmana de festes.

Finalment, aquest cap de setmana s’ha ficat a la venda el programa de festes d’enguany, on actes taurins, actuacions musicals i tornejos, són els principals protagonistes, junt amb els clàssics dia de penyes, dia de kintos i dia de les disfresses. Els programes tenen un preu de 10€ i es poden adquirir al Quiosc de Mª Rosario Bordás, a la Papereria Els Ports, i a l’Oficina de Turisme del municipi.

Noticias Relacionadas