La platja de Benafelí acull una nova vetlada d’humor de la mà del valencià Maxi Rangel

Compartir

Este dijous, 11 de juliol, la diversió està assegurada a la platja d’Almassora. El I Cicle de Comèdia a la Mar brindarà al públic assistent la segona de les propostes d’un cartell conformat per quatre monòlegs d’accés lliure. La cita tindrà lloc, a les 20.00 hores, a la platja Benafelí, on estava la biblioteca.

En esta ocasió, l’encarregat de posar la nota d’humor serà el monologuista valencià Maxi Rangel, qui ha irromput amb molta força en el panorama artístic de la Comunitat. En 2008, Rangel va decidir embarcar-se en el món de la comèdia i els seus espectacles improvisats van anar guanyant adeptes.

És artífex d’un humor adaptat a totes les edats, encara que el d’adults és la seua especialitat. Alegre, pròxim i positiu posa sempre que pot en pràctica el seu lema, El riure com a forma de vida.

“L’estrena del Cicle de Comèdia a la Mar dijous passat va ser tot un èxit quant a assistència. Així que animem a tots a continuar gaudint del millor humor al costat de la mar amb entrada lliure”, ha indicat el regidor de Cultura, Vicente Blay Casino.

La pròxima actuació serà el dijous 18 amb Marco Antonio. El cicle prosseguirà el dijous 25 de juliol amb Richard Salamanca.

L’àmplia programació estiuenca pot consultar-se en la pàgina web municipal, en el següent enllaç: https://cdn.digitalvalue.es/almassora/assets2/667e59503493103f44fbbf8e

Noticias Relacionadas

Sant Mateu vive este fin de semana el IX Mercado Medieval

Un mercado donde se pueden encontrar paradas de productos...

La playa de La Llosa

Acabamos el repaso de las playas de los municipios...