Nules obre noves dates per a coneixer el patrimoni municipal de la mà d’experts

Compartir

En mires de centralitzar les visites i poder atendre l’alta demanda principalment dels centres educatius i de les associacions locals per a conéixer el patrimoni del municipi i la seua història, l’Ajuntament de Nules, des de la regidoria de Turisme, habilitarà dies concrets al mes per a esta mena de visites enfocades a aquest tipus de públic.

En concret, aquells centres educatius i associacions que vulguen visitar Mascarell i qualsevol altre enclavament turístic, com ara els blocaus o el jaciment arqueològic del Benicató, podran sol·licitar visites per al primer i últim divendres de cada mes que no siga festiu. Per tant, per a sol·licitar aquest tipus de visites, han d’enviar un correu electrònic al Departament de Turisme, turisme@nules.es.

Cal assenyalar que, aquesta iniciativa està motivada per l’augment de les visites al patrimoni local per part d’associacions i centres educatius locals. De fet, són moltes les visites guiades que s’han sol·licitat en els últims mesos, en concret la setmana passada l’Associació ESTEM va acudir al jaciment del Benicató per a conéixer la seua història i gaudir de l’experiència de ser arqueòlegs per un dia. I més recentment, els cursos de 5é i 6é d’Educació Primària del CEIP Cervantes van visitar el conjunt de fortificacions del Camí Cabeçol. I Només en el mes vinent, ja estan concertades tres visites més de diferents centres educatius de Nules.

Davant açò, l’edil de Turisme, Guillermo Latorre, destaca la importància de donar a conéixer la història i el patrimoni locals entre els més joves “perquè coneguen la importància del patrimoni, la seua preservació, i la riquesa de Nules”.

Noticias Relacionadas