Nules gaudeix d’una multitudinària Cridà, tret d’eixida de les festes patronals

Compartir

Les nuleres i els nulers estan ja immersos en les festes patronals en honor a Sant Bartomeu que han començat amb la tradicional cridà de festes. El penyistes s’han reunit a la plaça Major després de recórrer els carrers de la vila acompanyats per les xarangues, on des del balcó de l’ajuntament la Reina de la Vila, Paula Bruno Gutiérrez, acompanyada de les dames, Balma González Portalés, Lucía Merino Purificación, Carmen Lengua González, i Teresa Vicent Llanes, juntament amb l’alcalde, David García, i la regidora de Festes, Blanca Silvestre, han convidat a tots els presents a gaudir de les festes.

Després de la cridà totes les persones participants han pogut gaudir de la tradicional festa de la bromera i de la discomòbil a càrrec de David Sáez.

Com a novetat aquest any la cridà ha tingut lloc pel matí i s’ha incorporat a la programació una cridà infantil amb parc aquàtic que tindrà lloc a la plaça major a les cinc de la vesprada. Així mateix, també aquesta vesprada s’inaugurarà el mesó de la tapa amb una variada oferta gastronòmica i tardeo a càrrec de Rumba Sierra. La jornada finalitzarà amb una discomòbil al recinte de festes amb els discjòqueis, DJ Vera, Kilian Martínez i Javi Quirós.

Així doncs, seran 165 penyes les que participaran dels diferents actes festius que es prolongaran fins diumenge 27 d’agost. Dissabte, 19 d’agost, comencen els actes taurins amb un bou per la vila, que patrocina la Penya Cultural Taurina de Nules, i bou embolat, que patrocina l’Ajuntament de Nules.

Punts Violeta

Nules comptarà també aquest any amb Punts Violeta en alguns dels actes de les festes patronals de Sant Bartomeu, amb els quals es pretén conscienciar la ciutadania que cal el compromís de tots i totes per a gaudir dels espais festius amb seguretat i llibertat.

En concret s’instal·larà Punts Violeta Preventius al mesó de la tapa totes les vesprades dels dies del 18 al 26 d’agost en horari de 19.00 a 23.00 hores “en aquest punt es donarà informació sobre els Punts Violeta com espais de sensibilització i prevenció, on a més es repartiran flyers informatius elaborats expressament per a les festes”, explica la regidora de Polítiques d’Igualtat, Gemma Carratalá.

Així mateix, l’altre Punt Violeta s’instal·larà al recinte de festes per les nits en horari de 00.00 a 6.00 hores, de fet en aquest punt a més de proporcionar informació també s’atendrà a qualsevol persona que ho necessite.

Noticias Relacionadas

Castellón ilumina la Navidad

La alcaldesa, Begoña Carrasco, junto a las reinas de...

El Belén Viviente de San José Obrero recupera las 3 sesiones

La emblemática representación navideña castellonense intentará dar cabida a...