Nules organitza la Fira del Llibre amb una programació variada

Compartir

També ha tingut lloc la II Fira de Col·leccionisme i Antiguitats i la I Concentració de Cotxes Clàssics

Nules ha albergat hui la Fira del Llibre amb la qual es vol commemorar el Dia del Llibre, de manera que un any més el carrer Major de Nules s’ha convertit en l’aparador d’escriptors i llibreries i d’associacions locals que han volgut participar en aquesta jornada.

De fet,  des de la regidoria de Biblioteca de l’Ajuntament de Nules s’ha organitzat una programació amb la qual es vol fomentar l’hàbit lector entre els diferents públics de la població. 

Al llarg de la jornada han tingut lloc diferents actes i activitats amb una alta participació, entre els quals cal destacar la participació de diferents autors com ara Jordi Julià amb la presentació del llibre “Roma Eterna” que compta amb la col·laboració de l’Associació Cultural La Corretjola; de Paco Salido Sorlí que ha presentat el llibre “A flote”; i d’altres escriptors com ara Carmen Andrés Reyes, Fernando Pérez Herrero, Francisco José Lozano Salcedo,  o Sheila Navalón Esbrí i les seues principals obres;  i amb les llibreries locals com ara Tinta China, Clip o Tres en Ratlla, a més de les associacions locals Cosas&Musas, Creu Roja i l’ONG Manos Unidas.  

Així mateix, la programació ha comptat també amb diferents activitats per als més menuts  com ara el Taller de Pintures Rupestres “Moira y el baúl del tiempo” impartit per Carmen Andrés i dirigit  al públic infantil de 5 a 12 anys.

A més, s’ha volgut  també incloure en la programació l’espectacle “Estellés de ma en ma” amb el qual es vol commemorar els 100 anys del naixement de Vicent Andrés Estellés.

La jornada ha comptat també amb la II Fira de Col·leccionisme i Antiguitats que ha estat tot un èxit de participació, amb més d’una vintena d’expositors, i de visitants, cal assenyalar que aquesta fira ha estat organitzada pel “Grupo Filatélico y de Coleccionismo Noulas” de Nules. Així mateix, com a novetat s’ha pogut també visitar a la plaça Major una exposició de cotxes clàssics.

Noticias Relacionadas