Nules celebra el sopar de germanor dins de les festes de Sant Bartomeu

Compartir

Nules es troba celebrant les seues festes patronals en honor a Sant Bartomeu amb una programació que contempla diversos actes enfocats als diferents públics de la població.

De fet, ahir dilluns els nulers i les nuleres celebravan una de les jornades festives més destacades de les festes com és el sopar de germanor, en el qual van participar més de 3.500 persones. Enguany aquest acte va tindre lloc a l’avinguda Marqués de Santa Cruz i va comptar també amb l’espectacle de l’orquestra musical Hollywood; a més també hi va haver discomòbil amb els DJ DJ Vito, David Sáez i DJ Benso.

Amb tot, aquesta jornada de dilluns també va estar protagonitzada pels actes taurins, en aquest sentit els més menuts van poder presenciar l’espectacle de transhumància patrocinat per la Penya El Bou; i per la vesprada es va exhibir un bou per la vila de la ramaderia Urcola que també patrocinava la Penya El Bou.

Així mateix, a la plaça de Fra Asensi Nebot es va poder gaudir també de música en directe i de tardeo al mesó de la tapa.

La jornada de dimarts ha estat dedicada a les persones majors amb el tradicional ball per a la gent major, i als xiquets i xiquetes amb el encierro infantil. A més, per la nit a la Plaça Major hi haurà vaques enfundades de la ramaderia Hermanos Bellés patrocinades per l’Ajuntament de Nules.

Noticias Relacionadas