Nules amenitza en música les nits festives dels nadals

Compartir

Actuaran els grups ‘Sonia y sus secuaces’ i ‘Space Elephants’, a més de DJ locals, provincials i nacionals como ara DJ Darling, DJ True, DJ Molés i DJ kike GB

Un any més, l’Ajuntament de Nules organitzarà festes amb música per a les nits de NadalCap d’Any, i de Reis, una iniciativa que compta amb molta acceptació, principalment, entre els més joves de la localitat.

De manera que, l’alcalde de Nules, David García, la regidora de Joventut, Blanca Silvestre, juntament amb el representant de l’empresa organitzadora, Antonio Tárrega, han presentat hui el cartell anunciador d’aquest any, que com a novetat inclou, a més de discomòbils, grups de música.

En concret, actuaran els grups ‘Sonia y sus secuaces’ i ‘Space Elephants’, a més de DJ locals, provincials i nacionals como ara DJ Darling, DJ True, DJ Molés i DJ kike GB.

Aquests esdeveniments festius tindran lloc les nits del 24 i 31 de desembre i 5 de gener al Saló Multifuncional en horari de 00.30 a 07.00 hores.

De fet, l’alcalde, David García, assenyala al respecte que “el principal objectiu de l’organització d’aquests actes és que el veïnat puga gaudir de la festa sense eixir de Nules, evitant així desplaçaments a altres llocs en cotxe”.

Per altra banda, la nit del 30 de desembre tornarà també la Clemen Nit Festa amb la qual l’Ajuntament de Nules vol promocionar la clemenules. En aquest esdeveniment el consistori repartirà entre les persones assistents 12 gallons de taronja per a les campanades amb les quals es donarà la benvinguda a l’últim dia de l’any.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...