La prova única The Millars Gran Fondo situa Vila-real com a capital provincial de l’esport a Fitur

Compartir

Els regidors de Turisme i Esports donen suport a la celebració del repte cicloturista, classificatori per als mundials

The Millars UCI World Series Gran Fondo, l’única cicloturista d’Espanya classificatòria per als mundials de gran fondo, és la gran aposta enguany de Vila-real en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2024.

Els regidors de Turisme, Javier López, i d’Esports, Xus Madrigal, han acompanyat aquest matí als responsables de la prova, Manu García i Alberto Fernández, en la presentació de la marxa, que tindrà lloc el pròxim 10 de març amb eixida i meta a Vila-real.

Amb una previsió de 1.500 participants directes i 5.000 persones mobilitzades per a l’esdeveniment, The Millars UCI World Series Gran Fondo es presenta com un nou hito en l’aposta de Vila-real pel turisme esportiu, a través de la marca de Ciutat de la Salut i l’Esport, com a motor d’oportunitats, salut i benestar.

En la presentació també han estat el diputat provincial d’Esports, Iván Sánchez, i la regidora de Vila-real i diputada provincial, María Fajardo. The Millars Gran Fondo és l’única marxa cicloturista a Espanya classificatòria pels mundials de gran fondo que es disputaran a finals d’agost a la ciutat danesa d’Aalborg.

En tot el món es disputen entre 25 i 30 proves d’aquest tipus, avalades per la UCI, i l’única a Espanya serà la de Vila-real. El gran fondo tindrà eixida i arribada a la Ciutat Esportiva Municipal Pau Francisco Torres i recorrerà 178 quilòmetres, en la seva major part per la Serra d’Espadà.

La prova compta amb els ciclistes Joaquín ‘Purito’ Rodríguez, Ivan Basso i Ibon Zugasti com a ambaixadors d’excepció. Tant Madrigal com Parra han destacat la tradició ciclista de Vila-real, amb noms propis com el campió Llorens o Sebastián Mora, com a aval de la prova, que projectarà Vila-real com a «capital provincial de l’esport», consolidant la feina dels últims anys amb esdeveniments com Turesport, més d’un centenar de competicions i el Villarreal CF com a gran ambaixador esportiu de la ciutat.

Noticias Relacionadas