Més de 150 nadadors participen en una nova edició de la XII Travessia Platja Casablanca d’Almenara

Compartir

Els guanyadors de la categoria absoluta d’aquesta darrera edició han sigut Sara Mérida Arias i Víctor Benages Simó

Amb més de 150 participants s’ha celebrat aquest matí la XII Travessia nadant Platja Casablanca d’Almenara a través d’un recorregut aproximat d’1,5 km en mar oberta des de la Gola de la Llosa fins a la zona de l’Oficina de Turisme d’Almenara

Quant a les classificacions, la victòria absoluta de la prova ha correspost a Víctor Benages Simó (Huracán Puerto de Sagunto) amb un crono de 17.45, seguit de José Javier Montón Cruz del CN Tarraco amb un registre de 18.06. La tercera plaça ha sigut per a Fernando Calvo García del Club Natación Morvedre amb un temps de 19.03

La vencedora en la categoria femenina ha sigut Sara Mérida Arias del Club Valenciano de Natación amb un crono de 21.51, seguida en segona posició per Aitana Ferrer Roig, també del Club Valenciano de Natación, amb un registre de 21.55, sent tercera Raquel Castro del Club Natación Máster Morvedre amb un temps de 22.26.

Quant a la classificació local, la victòria ha sigut per a Vicent Chulvi Máñez (CA Poblats Marítims) seguit d’Alberto Gómez Chovares del Piscina Trail i de Javier Catalán Martínez (Club Almenara Triatló).

El regidor d’Esports d’Almenara, Lorenzo Vicent, ha agraït la participació en la travessia, que ja s’ha convertit en una prova clàssica estiuenca a la Platja Casablanca. Al mateix temps ha volgut reconéixer i agrair la labor de totes i tots els que han fet possible un any més la celebració de l’esdeveniment.

Noticias Relacionadas

Peñíscola presenta su oferta turística en Zaragoza este fin de semana

El turista procedente de la capital aragonesa supone para...

Las playas y calas de Oropesa del Mar

Kilómetros de playas y calas para que saborear el...

Vinaròs participa en el salón turístico Aratur

Turisme Vinaròs se ha trasladado este fin de semana...