L’Institut Valencià de Cultura dona suport al Castelló Music Festival

Compartir

Aquesta onzena edició inclou tres propostes musicals a l’Auditori de Castelló i al Museu de Belles Arts

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), col·labora en l’organització de l’onzena edició del Castelló Music Festival amb una oferta musical que inclou tres propostes a l’Auditori de Castelló i al Museu de Belles Arts.

Este festival, que va ser impulsat en 2013 per un grup d’apassionats de la música de Castelló de la Plana, ha anat evolucionant des de la seua creació, promovent el valor transversal que té en la societat i abastant altres àmbits com l’educatiu, el social i l’artístic.

En concret, a les sales del Museu es podrà gaudir el dijous 18 d’abril, a les 19.30 hores, del concert de Nordic Chamber Ensemble, una formació que reunix alguns dels músics i solistes de Camerata Nórdica. El programa que oferiran està compost per composicions de Mozart i Dvorak.

Així mateix, l’Auditori de Castelló serà l’escenari de dos de les grans cites musicals del festival. La primera tindrà lloc el diumenge 21 d’abril, a les 19.30 hores, amb el concert de la Camerata Nórdica.

El clarinetista castellonenc Alberto Agut acompanyarà la formació sueca amb la qual estrenaran a Espanya el Concert núm. 3 per a clarinet, cordes i baix continu en re menor ‘Il Mezzetino’ de Vivaldi, arreglat i compilat per Andreas Tarkmann. El repertori el completen obres de Nielsen, Elgar o Grieg.

L’onzena edició del festival continuarà el dimecres 24 d’abril, a les 19.30 hores, amb el concert de David Oistrakh Quartet a l’Auditori de Castelló, que comptarà amb Alberto Agut com a clarinetista i estarà format per peces de Brahms, Xostakóvitx i Bartok.

La David Oistrakh Quartet compta amb quatre dels músics russos més destacats de l’actualitat, tots solistes per dret propi, units en el seu art i la seua passió. L’any 2012 la família del llegendari violinista del segle XX David Oistrakh va reconéixer el quartet i va atorgar el seu nom a la formació.

L’accés als concerts és gratuït fins que es complete l’aforament. Més informació en la pàgina web de l’IVC.

Noticias Relacionadas

Peñíscola presenta su oferta turística en Zaragoza este fin de semana

El turista procedente de la capital aragonesa supone para...

Las playas y calas de Oropesa del Mar

Kilómetros de playas y calas para que saborear el...

Vinaròs participa en el salón turístico Aratur

Turisme Vinaròs se ha trasladado este fin de semana...