Les Jornades del Polp Gaduf i el Peix de Llotja tornen a Benicarló complint 15 anys

Compartir

Benicarló es prepara per a un dels esdeveniments marcats en roig al calendari gastronòmic de la ciutat. Es tracta de les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja, una cita que s’ha anat consolidant amb el temps i que enguany arriba a la quinzena edició convertida ja en un dels principals atractius de la tardor benicarlanda.

La regidora de Turisme, Sonia Foix, acompanyada del president de l’associació Restauració Benicarló, Iván Alemán, ha presentat avui aquesta nova edició de les Jornades, “un esdeveniment pensat per potenciar la gastronomia benicarlanda i la promoció del consum del producte local, tant del polp a caduf com del peix de llotja”, ha explicat la regidora.

Foix ha subratllat que “la gastronomia representa una oportunitat per a dinamitzar i diversificar el turisme a Benicarló” i ha destacat que «el que fan grans aquestes Jornades és que impliquen sectors professionals molt diversos», en referència als productors, cuiners i sector de la distribució (venedors i Mercat, fonamentalment).

Pel que fa a la participació, el president de l’associació Restauració Benicarló ha destacat que “enguany seran 24 els restaurants i cafeteries participants” i ha remarcat que es mantindran els tres formats de l’edició anterior: tapes a 6 euros, menú de 4 pinxos a 18 euros i menú degustació a un preu lliure fixat per cada restaurant.

Alemán ha remarcat que «amb aquestes tres possibilitats, donem moltes més opcions als usuaris i apostem per una gastronomia per a totes les butxaques».

El 14 de setembre, el dia abans de l’inici oficial de les Jornades, es farà la presentació al Magatzem de la Mar, on es podran degustar totes les elaboracions dels 24 restaurants i cafeteries participants.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...