Les banderes blaves onegen a les platges de Benicarló

Compartir

Les banderes reconeixen els serveis i la seguretat, la informació educativa i ambiental, la sostenibilitat i la qualitat de les aigües

Des de primera hora d’avui, les platges del Morrongo i la Caracola de Benicarló tornen a lluir les banderes blaves atorgades per la Fundació d’Educació ambiental (FEE) que reconeix la qualitat de les aigües i les instal·lacions de les platges.

L’alcalde de Benicarló, Juanma Cerdá, acompanyat dels regidors de Turisme, Inma Calvet, de Medi Ambient, Borja Castell, i d’Obres i Serveis, Fabián Flos, a més de la reina, dames i cavallers de les Festes Patronals, ha estat l’encarregat d’hissar les banderes, «uns distintius —ha remarcat l’alcalde— que reconeixen la qualitat de les nostres platges i dels quals hem d’estar molt orgullosos».

L’alcalde ha destacat la participació de les regidories de Turisme i de Medi Ambient en la posada a punt de les platges. «El departament de Turisme ha treballat molt per a què estiga tot en perfectes condicions i per mantindre tots els serveis preparats per a l’estiu, i també la Regidoria de Medi Ambient, que treballa per per a què tinguem les millors platges en quant a sostenibilitat».

Respecte al manteniment, Cerdá ha confirmat que, «com cada any, la Brigada d’Obres i Serveis serà l’encarregada de què les platges estiguen en perfectes condicions». De moment, ja s’han acomodat les passarel·les de fusta, la catifa blava, les dutxes i els rentapeus i a partir d’ara els treballs se centraran en la neteja i l’anivellament de l’arena, el buidat de papereres i el manteniment dels voltants de les platges.

Noticias Relacionadas

Sant Mateu vive este fin de semana el IX Mercado Medieval

Un mercado donde se pueden encontrar paradas de productos...

La playa de La Llosa

Acabamos el repaso de las playas de los municipios...