La revenja de l’arròs: un duel entre valencians i catalans en Cartes en joc

Compartir

Fa tres anys, els cuiners catalans guanyaren i ara tornen a encreuar-se per a repetir un divertit duel als foguers

Fa tres temporades que valencians i catalans ja es van batre en duel en el concurs Cartes en joc d’À Punt i Joc de cartes de TV3, en el que es denomina un crossover televisiu, per a demostrar qui cuinava millor els arrossos. Jordi Garrido és el presentador d’aquest programa en la televisió pública autonòmica valenciana À Punt, mentre que Marc Ribas ho és en la cadena catalana TV3. Aquell joc el van guanyar els catalans.

Enguany, Garrido i Ribas volen jugar el partit de tornada que ja té data. Serà dimarts que ve, 14 de novembre, a les 22 hores en À Punt i l’endemà s’emetrà en TV3. Un crossover amb gust d’arròs. El programa torna a fer un encreuament (d’ací l’anglicisme crossover), una interrelació d’històries, personatges o universos de diferents obres dins d’un mateix contingut audiovisual.

En aquest cas, es tracta de com competeixen alhora per fer el millor arròs dos restaurants de la Comunitat Valenciana i dos de Catalunya. Tres anys després del seu primer duel, torna La revenja de l’arròs al concurs dels dimarts a la nit en À Punt. Els concursants que participen en aquest entretingut duel televisiu seran: a València, Cartes en joc acudeix a Alboraia, on es troba Casa Navarro. Situat a la platja de la Patacona des de fa més de 60 anys. Enric Navarro és el propietari d’un restaurant on es fan fins a 27 varietats d’arròs. Uns quilòmetres més enllà, a Alfafar, està La Matandeta, un restaurant capitanejat per Helena Gálvez que ja va participar en Cartes en joc i va guanyar i ara vol continuar demostrant que en qüestió d’arrossos no té rival.
A Barcelona, es visita Cal Pinxo Palau de Mar, de Carles Manresa, i Ca Nuri, de Jordi Noguera, fill de la mítica Nuri de la Barceloneta. Qui guanyarà aquest duel en els foguers, valencians o catalans? El desenllaç serà dimarts que ve en Cartes en joc a la nit en el prime time d’À Punt a partir de les 22 hores.

Noticias Relacionadas