Ja són més de 600 els abonaments venuts per gaudir de la cultura a Castelló

Compartir

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura (IVC), estrena este cap de setmana la nova temporada cultural a Castelló i Peníscola.

La campanya de venda d’abonaments per al trimestre es tanca amb un augment en el nombre d’abonaments culturals venuts. Així, el Teatre Principal de Castelló aconseguix arribar als 345 abonats i l’Auditori incrementa els abonaments i arriba als 249. D’esta manera, el trimestre arranca amb el suport del públic a la programació presentada.

Els abonaments oferits han permés gaudir d’un màxim de 8 espectacles al Teatre Principal, amb importants descomptes i preus que oscil·len entre els 30 i els 100 euros, segons la butaca triada. Per la seua banda, l’Auditori inclou 8 dels concerts del trimestre en l’abonament amb preus màxims de 115 euros. Les entrades soltes per als diversos espectacles estan ja a la venda en taquilles i en el web de l’IVC.

Núria Espert estrena temporada en el Principal

El Teatre Principal de Castelló estrena la nova temporada el diumenge 8 d’octubre i el dilluns 9 d’octubre, a les 19.00 hores, amb l’obra La Isla del Aire. La gran actriu Núria Espert, acompanyada per Vicki Peña i altres intèrprets, representa esta obra d’Alejandro Palomas dirigida per Mario Gas.

La peça teatral ens trasllada fins a Menorca, on una família de cinc dones, guiades per la vella Mencía, s’endinsen en un viatge amb barca a l’illa de l’Aire. La desaparició d’Helena, la neta major de Mencía, està molt present en la ment de la família i durant esta excursió Mencía obligarà les seues filles i netes a enfrontar-se a la veritat i als secrets que oculten.

Mozart i Haydn a l’Auditori de Castelló

L’Auditori de Castelló inicia temporada este dilluns, 9 d’octubre, a les 19.30 hores amb el concert del pianista Xavier Torres & Collegium Instrumentale de València.

El concert proposa un recorregut pel classicisme centreeuropeu a través de la música de Haydn i Mozart. El programa està format per peces com ara el Concert en do major per a oboé i orquestra, de Mozart, una de les peces clau de la literatura compositiva per a vent fusta, o el Concert per a piano núm. 9 en mi bemoll major, de Haydn; s’interpretaran la Simfonia núm. 49 en fa menor, ‘La passió’, i la Simfonia núm. 22 en mi bemoll major, ‘El filòsof’.

Xavier Torres (piano), Jesús Fuster (oboé) i el Collegium Instrumentale, dirigits per Cristóbal Soler, són els intèrprets d’esta immersió en el classicisme. Torres és guanyador de nombrosos premis d’interpretació pianística, entre els quals destaca el Premi Melòman d’Or en 2017 o cinc estreles en la revista Scherzo. En el concert de l’Auditori de Castelló estarà acompanyat per Jesús Fuster, el Collegium Instrumentale de València i sota la direcció de Cristóbal Soler.

Junior McKenzie al Palau de Congressos de Peníscola

El projecte musical de Junior McKenzie obri temporada al Palau de Congressos de Peníscola este dissabte, 7 d’octubre, a les 19.00 hores, amb la presentació de la seua última producció, Now that We Are Dead. L’artista presenta un ampli menú sonor amb pinzellades gòspel, rock, folk, pop, música simfònica i delicats aires de la dècada dels cinquanta.

Junior Mackenzie és un projecte musical actiu des de 2007 i liderat pel músic valencià Juan Fortea, que ha recollit crítiques molt favorables per part de la premsa especialitzada en la seua extensa trajectòria.

Les entrades per a este concert tenen un preu entre 3 i 6 euros. Es poden adquirir en les taquilles i en el web.

Noticias Relacionadas

Castellón ilumina la Navidad

La alcaldesa, Begoña Carrasco, junto a las reinas de...

El Belén Viviente de San José Obrero recupera las 3 sesiones

La emblemática representación navideña castellonense intentará dar cabida a...