El municipi de Borriana engega una nova edició del Festival Llum amb un concert de Góspel

Compartir

El concert serà aquest diumenge a les 19.00hores en l’Església de Sant Blai i l’entrada serà gratuita fins completar aforament

L’Ajuntament programa 4 concerts únics dins d’una nova edició del Festival Llum Burriana. La primera cita serà aquest diumenge amb un concert de Gospel a l’església de Sant Blai mentre que els altres tres que completen el cicle, tindran lloc al refugi Antiaèri situat al carrer Onda. Aquest comptaran amb la peculiaritat de ser concerts a la llum del ciris i amb un aforament molt limitat per les característiques de les instal·lacions

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Burriana ha programat la segona edició del Festival Llum Burriana, esdeveniment en el qual es combinen les actuacions musicals amb l’entorn patrimonial de la ciutat. Per a esta edició seran quatre elsconcerts que es realitzaran, sent el primer a l’Església de Sant Blai i els altres tres, en el Refugi Antiaeri del Camí d’Onda.

La primera de les cites musicals tindrà lloc este diumenge dia 15 d’octubre, a les 19:00h a l’Església de Sant Blai amb un concert de Góspel a càrrec de A. Panebianco.

L’entrada serà gratuïta fins a completar l’aforament de l’església. Així mateix, el pròxim 29 d’octubre, a les 19:00h. i a les 20:00h., el Refugi Antiaeri del Camí d’Onda prendrà el protagonisme amb un concert ‘candle light’, concert a la llum dels ciris, amb Rubén Parejo a la guitarra. A causa de les particularitats d’esta mena de concerts, l’aforament estarà limitat a 40 assistents a cadascun dels dos passes. Les entrades gratuïtes estaran disponibles en www.entradesborriana.com a partir del dia 20 d’octubre, amb un màxim de dues entrades per usuari.

Les següents dues cites de Llum Burriana seran el mes de novembre. El diumenge dia 19 novembre a les 19:00h. i a les 20:00h., candle light en el Refugi Antiaeriamb un concert de violoncello a càrrec d’Alfons Rochera. Les entrades gratuïtes estaran disponibles en www.entradesborriana.com a partir del dia 10 de novembre, amb un màxim de dues entrades per usuari.

Un concert de guitarra acompanyat de poesia a la llumdelsciris a càrrec de José Luis Ruiz del Port en el RefugiA ntiaeri del Camí d’Onda, clausurarà el festival el dia 26 de novembre a les 19:00h. i a les 20:00h. Les entrades gratuïtes estaran disponibles en www.entradesborriana.com a partir del dia 17 de novembre, amb un màxim de dues entrades per usuari.

El regidor de Cultura, Jesús Albiol, convida “a la ciutadania a gaudir d’este festival que combina la música i els diferents elements patrimonials de la nostra ciutat”.

Noticias Relacionadas