El millor circ arriba a Almassora fins a final d’any

Compartir

Almassora serà centre neuràlgic del millor circ fins a finals d’enguany. L’Ajuntament està adherit al Circuit Circ a Escena 2023 organitzat per la Xarxa Espanyola de Teatres, Auditoris, Circuits i Festivals de Titularitat Pública, que finança el 50% dels espectacles.

La primera companyia a saltar a la pista serà La Fam Teatre amb la seva obra Ambulant el pròxim 16 de setembre a la Casa de la Cultura, a les 18.00 hores. L’entrada és gratuïta, però es requereix reserva prèvia de la mateixa en la pàgina web de l’Ajuntament d’Almassora, en l’apartat de Cultura, dins del següent enllaç: https://entrades.almassora.es/par-public/rest/evento/listado?lang=ca. El mateix dia en taquilla també es poden retirar.

Ambulant és un homenatge als últims circs clàssics de principis del segle XX. Una proposta poètica i intimista que versa al voltant de la idea del viatge a cap part.

La següent activitat vindrà de la mà de Planeta Trampolí amb el seu espectacle Back 2 classic, que se celebrarà el 21 d’octubre en la plaça Pere Cornell, a les 18.00 hores.El mes de novembre, el dia 18, el torn és de Planeta Trampolí amb la seva proposta Loop en la plaça Pere Cornell, a les 18.00 hores.

Al desembre, la companyia Cia Toti Toronell portarà l’espectacle Libel·lula el dia 9 amb dues funcions, una a les 17.30 hores i l’altra a les 19.00 hores.El regidor de Cultura, Vicente Blay Casino, ha destacat que Almassora comptarà amb una completa i variada programació cultural fins a final d’any per a tots els públics en la qual el circ també serà protagonista. “Aquesta primera funció, Ambulant, de La Fam Teatre, és un espectacle circense de sala de gran format, que combina la música en directe amb una elaborada posada en escena”, ha assenyalat l’edil. Des de la Regidoria de Cultura estan acabant d’ultimar la resta de la programació, que es presentarà aviat.

Noticias Relacionadas

El festival La Movida llega a Montanejos el 6 de julio

La Frontera y Los Inhumanos se suman al tributo...

Portell contará con una oficina de turismo

El Ayuntamiento de Portell invertirá 165.000 euros en la...

El Consell apuesta por potenciar el turismo deportivo en la Comunitat Valenciana

La consellera Nuria Montes ha inaugurado la jornada ‘Medios...