Coneix la programació de primavera que oferix Cabanes

Compartir

L’Ajuntament de Cabanes ha llançat l’agenda cultural i d’oci per a la primavera amb una gran varietat d’opcions entre les quals destaca el foment de la música i la dansa tradicional del Tari-Tai-Tà. Març, abril, maig i juny. Un espai de tres mesos en què el municipi rebrà la visita, per primera vegada, de les Trobades d’Escola Valenciana on concerts de música en directe coparan els focus del panorama musical valencià durant el dissabte 20 d’abril.

Torre de la Sal serà el primer espai a acollir un acte de la Primavera Cultural de Cabanes. L’actuació de Cordes Grup obri la programació el dissabte 30 de juny a les 12h. El testimoni el recull la dansa popular del Tari-Tai-Tà, protagonista de la jornada organitzada per al 14 d’abril a les 12.30h a la plaça de l’Església. Allí, tot acompanyat amb vermut i una mostra de cultura popular amb els gegants de Cabanes. Aquest mateix acte es repetirà durant els dissabtes 9 i 16 de juny: el primer a La Ribera de Cabanes i el segon dissabte a la plaça de l’Església de Cabanes.

La Trobada d’Escola Valenciana arriba a Cabanes el 20 d’abril carregada de concerts, cercavila amb la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes, tallers, mostra de pilota valenciana o actuacions de grups de dansa. La Kinky Band, Tesa o Cactus posaran el fermall d’or a una programació que fomenta i impulsa l’ús del valencià en tots els àmbits socials, i defensa la llengua com una bandera identitària, cultural i patrimonial del territori i de Cabanes.

El primer de maig, Dia internacional dels Treballadors, la plaça el Sitjar de Cabanes acull el concert de Citra Trio a les 12h; mentre que el 25 de maig es celebra una trobada de grups de danses i bureo a les 19h. El mes de juny l’inaugura el grup Bitter Cookies Swing Band amb un concert a la Font de Cabanes a les 19h. Una setmana després serà el torn d’una jornada de Bestiari i Foc que s’allargarà durant tot el dissabte 8. El final de la programació primaveral seran dos jornades dedicades al Tari-Tai-Tà, en 9 i 16 de juny.

Noticias Relacionadas

Peñíscola presenta su oferta turística en Zaragoza este fin de semana

El turista procedente de la capital aragonesa supone para...

Las playas y calas de Oropesa del Mar

Kilómetros de playas y calas para que saborear el...

Vinaròs participa en el salón turístico Aratur

Turisme Vinaròs se ha trasladado este fin de semana...