Concerts de música per a promocionar els vestigis bèl.lics al municipi de Nules

Compartir

Aquest cicle està tenint molt bona acollida entre la ciutadania   

Des de l’Ajuntament de Nules es destaca l’èxit de  participació del cicle de concerts que es porten a terme als blocaus del municipi. En concret, diumenge passat va tindre lloc el segon d’aquests concerts que organitza  la regidoria de Patrimoni, juntament amb Roselles a Tempo, així doncs en aquesta ocasió, la música i veu dels artistes Toni Porcar i Ángela Furquet va tindre com a escenari el blocaus del Bovalar, l’últim restaurat pel consistori municipal i que està situat en plena marjaleria, a les platges de Nules. La música tradicional i cants de treball de diferent procedència va fer el delit d’un gran nombre d’assistents, que van aprofitar la trobada per a conéixer el període de la Guerra Civil en el terme municipal de Nules.

Des de la regidoria de Patrimoni s’assenyala a més que els dos primers concerts, dels quatre programats, ha tingut un èxit notable, tenint en compte que en totes dues ocasions es va haver de tancar el llistat d’inscripcions en superar el límit d’aforament.

El regidor de Patrimoni, Guillermo Latorre, destaca el gran acolliment de la iniciativa entre el públic, “a més són molts els assistents vinguts de fora, aquesta dada confirma que l’externalització del turisme és una realitat i som una alternativa turística real”.

El cicle de concerts en els vestigis bèl·lics de Nules continuarà el pròxim 24 de març a les 12 hores en el conjunt de fortificacions del camí Cabeçol, i finalitzarà el 28 d’abril amb el concert de Víctor Maroto i Elena Lapuerta en el blocaus de La Vieta. Per a poder assistir als concerts han d’enviar un correu electrònic a rosellesatempo@gmail.com

Noticias Relacionadas