Burriana indulta els ninots de Don Bosco i Chicharro de la Cremà de les Falles 2024

Compartir

Burriana ja sap quins seran els ninots que no cremaran amb el foc en la Nit de la Cremà. Aquesta vesprada s’ha donat a conéixer de manera oficial de mà de les màximes representants de les festes josefinas el veredicte oficial. El ninot de la Falla Don Bosco, de l’artista Paco Martinez, ha triomfat en categoria infantil. D’igual forma, el ninot de la Falla Chicharro, de l’artista Paco Molés, ha estat indultat en categoria adulta.

Després de l’habitual missa fallera, la desfilada ha aplegat fins a la CMC La Mercé per a inaugurar l’Exposició del Ninot, que romandrà oberta fins al dia 14 de març, data en què les diferents comissions falleres recolliran les seues respectives figures per a incloure-les en el monument el dia de la Plantà.

Un any més, les 18 comissions falleres del municipi han portat les seues figures triades per a ser votades pels representants de cadascuna de les comissions com els dos millors ninots d’enguany, infantil i major, per a així aconseguir salvar-se de les flames durant la nit de la Cremà.

En aquesta ocasió, Tallers Oliver i el Col·legi British School han patrocinat el premi econòmic del ninot major i infantil amb un valor de 750 euros cadascun.

Per part seua, la missa d’inici de festes s’ha celebrat a l’Església de San José dels Pares Carmelites com a preludi de les Falles de 2024. A l’acte han acudit l’alcalde de Burriana, Jorge Monferrer, la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Paloma Boix, les Reines Falleres de Burriana 2024, Laia Molina i Anna Solà, acompanyats per membres de l’equip de govern.

Noticias Relacionadas