Benicarló viurà l’encesa del Nadal amb un gran espectacle i artistes locals

Compartir

El dia 5 de desembre a les 19.00 hores es farà l’encesa de les llums de Nadal. Als actes nadalencs participaran escoles d’art i artistes locals.

Benicarló viurà aquest proper dimarts 5 de desembre l’inici de les festes nadalenques amb un dels actes més esperats: l’encesa de les llums de Nadal, un acte que al llarg dels anys ha anat guanyant protagonisme i que enguany torna a apostar per la promoció dels artistes locals.

Per a l’ocasió, la Comissió de Festes ultima un gran espectacle que es repartirà en tres escenaris: un a la plaça de Sant Bartomeu, un altre davant de l’Ajuntament i el tercer al passeig de Ferreres Bretó.

Pels tres escenaris passaran les corals infantils Bovalar i Petiquillo, així com diferents escoles d’art de Benicarló, com l’Escola de Dansa Lucía Oms o el Club de Ball Esportiu Madison, a més de les artistes locals Lissy, Sara Fa, Mapi García o Karol González. Tot, acompanyat de la dolçaina de Miguel Maura i el piano de Juanvi Lladosa.  

L’espectacle, que tindrà com a fil conductor la Fada de Sucre del Trencanous, començarà a les 19.00 hores i culminarà amb l’encesa de tot l’enllumenat que il·luminarà  la ciutat de Benicarló durant totes les festes.

Noticias Relacionadas

Vinaròs participa en el Foro de Trabajo de Saborea España

El encuentro sirvió para hacer un balance de las...

RH Hoteles repuebla montes en Teresa

RH Hoteles, cadena hotelera con más de 20 establecimientos...