Benicarló participa aquest cap de setmana en la fira de turisme Navartur

Compartir

La Fira de Pamplona serà la primera fira en la qual Benicarló tindrà l’oportunitat d’oferir una destinació turística de sol i platja amb una gastronomia potent

Benicarló participa des d’avui i fins diumenge en la fira de turisme Navartur, que se celebra al Palau de Fires i Congressos Baluarte de Pamplona. Benicarló estarà present dins de l’estand de la Comunitat Valenciana i sota el paraigua de la marca turística provincial Castellón Mediterráneo, del Patronat de Turisme de la Diputació de Castelló, on presentarà tota l’oferta de turisme gastronòmic, nàutic, de sol i platja, cultural i d’esdeveniments, especialment les Falles.

La regidora de Turisme, Inma Calvet, ha destacat que «el principal objectiu de l’Àrea de Turisme és el de promocionar els nostres recursos, des de la platja fins als museus o el patrimoni històric i posant especialment l’accent en la nostra gastronomia, tant per la qualitat dels nostres xefs com pels productes de primer nivell que ens ofereixen l’horta i la mar».

Paral·lelament, la presència de Benicarló en aquesta Fira servirà també per a consolidar la fidelització del públic navarrés, un dels principals mercats nacionals que visiten la ciutat, juntament amb Catalunya, Aragó, Comunitat Valenciana, Madrid i País Basc».

Aquest any, Benicarló té previst assistir a altres fires de turisme, com la B-Travel de Barcelona (març), Expovacaciones de Bilbao (maig), Alicante Gastronómica (setembre) o Mediterránea Gastrónoma de València (novembre).

Noticias Relacionadas