Benicarló escalfa motors per a la celebració de Sant Antoni

Compartir

La confraria en honor al sant ja té enllestit el dimoni que es cremarà a la foguera de les festes antonianes

La Confraria de Sant Antoni de Benicarló va tancar l’any el divendres 29 de desembre confeccionant el dimoni que protagonitzarà la foguerà de la Festa de Sant Antoni 2024.

Els majorals van enllestir la demoníaca figura en les antigues instal·lacions d’Aidima, que han estat cedides per l’Ajuntament de Benicarló per a l’ocasió. Junt a la confraria van participar en la confecció del dimoni, la Dama 2024 María Senar i l’Homenatge 2024 Tere Melet i Guillermo Palau. També van acompanyar a l’entitat, l’alcalde Juan Manuel Cerdá, i membres de la corporació municipal, entre d’altres. Però,sense dubte, els més menuts de la confraria van ser els qui més van xalar omplint de palla el cos del dimoni.

La festa de Sant Antoni de Benicarló se celebrarà divendres 19 i dissabte 20 de gener. I, com ja és tradició, el cap del dimoni, que es cremarà en la foguerà del divendres ha estat creat per l’IVASS Centre Ocupacional El Maestrat.

Embolicà

El primer acte que la confraria ha organitzat per al nou any és l’embolicà de coquetes elproper diumenge 7 de gener en el Magatzem de la Mar, a les quatre de la tarde.

El president, José Antonio Simó, ha convidat “a benicarlandos i benicarlandes a participaren la gran embolicà de la Festa 2024, que amb l’arribada del nou any, ja tenim molt prop”.

Noticias Relacionadas