Prop de 200 persones oferiran el dissabte l’espectacle Laqvima Vere en la revisió de la Passió a Vila-real

Compartir

Alfredo Sanz tornarà a dirigir l’apartat musical d’un acte en el qual participaran Xarxa Teatre i la Coral Sant Jaume i que sumarà el repartiment d’un llibret per a facilitar al públic el seguiment de l’esdeveniment

El regidor de Turisme de Vila-real, Javier López, i el compositor Alfredo Sanz han presentat este matí l’espectacle Laqvima Vere, previst per a este dissabte 23 a les 21 hores en la plaça Major de la localitat amb prop de 200 participants. Es tracta d’un esdeveniment únic en la Setmana Santa de Vila-real i que en esta ocasió sumarà un llibret perquè el públic seguisca el desenvolupament de l’acte.

Laqvima Vere, que va nàixer en 2007, tornarà a conjugar “els progressos de la tècnica i el respecte a la tradició”, en paraules d’Alfredo Sanz. El director ha realçat el talent de l’orquestra, “que abandona altres compromisos per a ser part d’esta obra”, i el valor de la música “com a espai d’unió i perdó”. Exemple d’això són dos integrants russa i ucraïnesa que compartiran actuació.

L’espectacle compta amb la participació de la Coral Sant Jaume i Xarxa Teatre, que ha preparat sorpreses per a una nit en la qual el sistema de so immersiu tornarà a ser protagonista amb l’objectiu de fer partícip l’espectador. La representació s’estendrà durant una hora i 45 minuts, aproximadament, amb el descens de la creu per la façana de l’edifici consistorial com a moment més intimista.

El regidor de Turisme ha agraït a la consellera delegada de Porcelanosa, María José Soriano, present en l’acte d’este matí, la seua col·laboració amb este esdeveniment que s’emmarca en la commemoració del 750 aniversari de la fundació de la ciutat i els 50 anys de trajectòria de la Junta Central de Setmana Santa.

López ha animat a la participació en un acte que, com ha indicat el compositor, “mai pot ser dos vegades igual: els sentiments i l’estat d’ànim no són els mateixos”.

Noticias Relacionadas